:(

Nu ska vi ta farväl av våra datorer. :(


.

Nu har vi ätit en asgod fika och fått reda på massa skvaller, jag och Mathilda var även ut och tog en cigg och passade på att sola. Men Mathilda är så jääävla bränd så vi kunde itne vara ute så länge.

fika

Nu kilar vi ner en stund på fikatime, har precis kollat filmen. Asful

shit

Biljetterna till Michaels turne i sommar kostar 10.000 STYCK!
Och folk i england har köpt i förväg, säkert folk från andra länder också. Och dom får säkert inga pengar tillbaka för han inte har några. Man undrar ju om det verkligen var hjärtstillestånd?

Haha, överallt finns det bilder på honom och står om honom i klassrummer snackar alla om honom och läraren håller typ föredrag.

Jag tycker bara det är synd om dom som har köpt biljett jag!
Men det verkar ju inte drabba någon fattig. Vem FAN går och köper en biljett för 10.000 för att se MICHAEL JACKSON?!

HALLÅ?!

Han hade 4 MILJARDER i skulder. Och han var typ asrik? Jo tjena..

?

What?

Har Michael Jackson dött?
Alla här sitter och snackar om han ba: åå, jag kan inte fatta att han är död, fan va depp och blablabla. HALLÅ? Vem faaaaan bryr sig?

Mitt liv går vidare, han gör endå ingen ny musik och knullar barn..

Döda mig inte nu, Michaellovers!

,

Sådär, nu har jag gjort en utvärdering på kursen och Jennifer har kommit. Tror jag ska leka lite i photoshop och kolla filmen, hah.
Hoppas Mathilda kommer snart, hon skulle komma typ fem över.

Elin kommer inte idag för hon hade tydligen åkt till peace & love inatt tydligen för att planka sig in, men lyckades inte. Hahaha, hoppas det är fika snart, har inte ätit nån frukost(det gör jag aldrig) och har glömt lunchen hemma..

.

Efter vi hade varit i hemlingby cyklade jag, Mathilda och Linnea till max och killarna cyklade hem och duscha och kom eter ett tag.
Satt där nån timme typ och sen cyklade jag hem till Alekzhandra och snackade lite och sen hem vid tolv.

hihi

Den bästa sommardagen var fan igår!

Stack till hemlingby med Linnea och Mathilda vid lunch, Jennifer kom efter någon timme, vi badade och hade aaaaaaaaskul. Tog massa undervattensbilder och så. Sen kom Robert och Hans vid typ sju, hahaha. Dom blev typ utkastad tre gånger. Senare vid typ nio kom Kangas, Tom och Isac. Tom ramla i ied kläderna på med mobil och grejer i fickan och Robert och nånkastade i Linnea med tröja och kamera i handen, hhahha. Så jävla klockrent!

Nu kom jag precis fram till Bauer efter en svettig cykeltur. Mathilda och Jennifer har inte kommit än men dom kommer nog snart. :)

Idag är det sista dagen så det blir tårta och grejer idag, sa dom iallafall på Komvux första dagen?

Nej, nu ska jag sitta här och vänta på dom så jag fr se filmen nångång som lätt ska in på tuben sen, haha fyfan!

Puss på er, ha en bra dag. Det ska jag ha, den är planerad in i minsta detalj.. ;)

:)

Nu e jag en glad flicka, hade skitkul dag igår med mina underbara vänner.
Först sommarkurs, sen hem till Alekzhandra, vi gick ner på stan och åt på östenpärla, sen bio, skitbra! Efter det gick vi till Bparken och spelade kubb med Mathilda, Linnea, Alekzhandra såklart, Emma, Josefine och Ludvig. Skitmysigt, efter det gick vi till stan och träffa pappa på tantgrön och sedan kom Annika oh hämtade mig och Linnea.

Nu sitter jag hos Linnea med henne och Mathilda och ska snart cykla till Hemlingby och bada. Det blir mys det. :)

OJ! nu gick en nagel av.
Puss på er!


mjau

Jag har adrig varit så depp som jag var i morse.

Men men, dagen har varit aaaaskul med massa garv och shit.
Sitter med Mathilda nu och vi är aströtta!

Ska snart till Alexandra, vi ska ner på stan och käka på östenspärla. Efter det blir det bio, som Peter ska bjuda oss på. :)

Efter bion blir det kubb med folk, Linnèa med flärp, du mååste höra av dig till mig, jag har annan mobil så jag har inte ditt nya nummer..

Ha en bra dag, gott folk.

hahahhaha

Asså jag kan inte göra annat än att skratta åt dig.

shit

Det här är fan en av dom värsta dagarna i mitt liv rent psykiskt. Jag hade klarat mig hur bra som heslt utan den här dagen.

.

Nu har jag pratat med Alexandra, Pappa, Linnea och kuratorn Karin. Fan va jag är tacksam över att jag har folt som bryr sig om mig.

Nu ska jag in i duschen, sen kommer Linnea och vi tar bussen till pappa sen skjutsar han oss dit och lämnar den där jävla saken för Karin säger att en vuxen måste med.
Fan va jag är rädd!

Jag har aldrig varit så här orolig förr.

sköööööööööönt

Nu har jag och Alexandra pratat en bra stund i telfon också, aaaaaasskönt!
Imorn ska vi även på bio, gu va mysigt.

Nu ska jag fixa mig och vänta på att Linnea vaknar, sen ska jag ta busen till henne tror jag, för jag har min cykel där, och jag måste verkligen lämna en jävla sak hos en jävla människa och det blir nog på cykel för då blir man brun. :)

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och raka bena.

Puss på er, ha en bra dag.

Jag har bestämt mig för att glömma allt och ha en skitkul dag tillsammans med Linnea och Daniel. :)

Har ringt min lärare som inte var hemma så jag snsckade med hennes mamma, hon ska ringa upp mig så jag får numet till skolkurator som jag gick hos och snackade om den här skiter som börjar tas upp igen.
FAAAAAAAAAAAAAAN.

Nej, nu blev jag depp, det ska jag inte bli.

:(

Tror jag ska ringa Alexandra, jag vet att hon sover, men hon vet hur jag ska göra i den här situationen.

Fan! Alla sa att jag inte skulle umgås med dig för du kunde dra in mig i skiten. Jag visste att jag var stark och aldrig skulle göra något krimenellt eller så. Det gjorde jag inte heller, eller gör inte heller. Men, det jag inte tänkte på var att det kunde du göra även om jag stod emot. Det är ju inte jag som gör något när du står och misshanlar mig.
Nu säger inte jag att personen har gjort det, men ni fattar poängen.

Fortsätter det här är det jag som ringer på polisen. Frågan är om jag vågar det?

:'(

I söndags morgon fick jag ett sms som gjorde att jag typ fatta ingenting och blev bara helt tom. Jag visste inte hur jag skulle reagera så jag, Linnea och Annika bara snackade lite om det och jag tyckte bara det var konstigt. Jag ringde Alexandra och berättade för jag vet att hon alltid är ett stöd. Även om vi bråkar nu, jag behövde henne då. Det kom två sms till den morgonen. Sen har jag inte tänkt så mycket mer på det. När jag precis ska till att berätta det för nån kompis så kommer jag på att jag inte ska göra det, för jag skäms.
Fick ett till sms nu på morgonen, ett hot sms, mer eller mindre. Nu börjar jag bli riktigt rädd och jag sitter här och gråter som fan.
Har fått ett till nu som jag inte ens vågar öppna.

Faaaaaaaaan, varför träffade jag dig för första gången?

:)

Ojdå, jag vaknade för fem minuter sen. Vilket betyder att det inte blir någon sommarkurs för mig. Istället blir det en solig jävla dag med bästis, lovely!

:)

Nu har jag umgåts med mamma hela tiden sen jag uppdatera sist, så nu e jag glad. :)

Vi stack till pizzahouse och åt kebab på uteserveringen i solen och mös och snacka kärlek. Sen tog vi bilen till rusta, astattigt och skitkul, där vare vääääärldens fjortisar som jag och mamma gick runt och snacka skit om.
I love när mamma kommenterar sånna där små äckel. Det var typ en fjortis som ropa på dom andra ba: Fjåååååååååååååååårtizar. Mamma ba: och det kommer från rätt käft? Hahaha.
Sen gick vi in på willys en snabbis för att köpa frysta hallon, stack sen till måsberget och hämta Jakob efter hans träning. Jag och Jakob sparkade boll där en bra stund medans mamma snacka med någon tant. Det är fan kul att latcha när det är kvällssol och mysig omgivning.
På vägen hem åkte vi förbi Daniel och heja, jag var bara tvungen. Han har typ ont i magen, därför han inte kom hit.

Nu ska mamma ner och gymma och när hon kommer tillbaka ska jag överraska henne med världens godaste hemgjorde glass som jag kallar "Linneaspecial". ;)

Hihi. Imorn är det Linneadag och Daniel ska också hoppa in lite i den. Tror jag skiter i sommarkursen imorn, mamma tycker jag borde gå, när vi snackade om det. Men hallå? Är det såhär bra väder är det klart jag ska ligga ute och sola med Linnea hela dagen?

Jaja. Jag har inte lagt in bilder på tusen år känner jag. Skittråkigt!
Men det är även skittråkigt att ladda upp bilder också! Så jag gör det när jag har lust.

Puss på er. :)

åååååååååååå

Det bara kittlas i hela min kropp, fyfan va drygt det är!
Ni tjejer kanske förstår varför, haha.
 
Usch!
Jaja, idag har vi varit på högskolan hela dagen, på lunchen stack jag, Mathilda, Jennifer och Elin till subway och åt och efter skolan drog jag, Mathilda och Jennifer till bourlongern och sola. Oj, va jag fick färg märkte jag nu när jag kom hem!

Daniel kommer snart och sen vill jag baaaaaara sova! Så jävla arg, varför har tjejer mens??????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

buuh

Gu va jag känner att jag har dålig "bloggdag" idag, allt jag skriver ser ut som att det är skrivet och en tre åring och jag raderar dom inlägg jaghar skrivit.

Annika skjutsade iallafall mig till papsi vid sex och jag gick in och hämtade datan och sen kom mamma och hämtade mig och vi åkte hit. Direkt jag kom in hoppa jag in i duschen och sedan gjorde vi mackor och sallad och myste, Jackieboy va på fotboll med pappa.

Har bara tagit det lugnt efter det. Snacka om att jag hade glömt hur skönt det är att BARA vara.

Har även hunnit med långa mysiga telefon samtal med mormor, Mickis och Alexandra, sånt gillar vi!

Ska läsa lite bloggar nu och sen blir det läggdags, vill vara utvilad tills imorn då vi ska till höögskolan med sommarkursen.

.

Hade en jäättemysig midsommar med Daniel och hans släkt. Var ute med båten tre gånger och mös och studsa studsmatta, promenera och sov på ett as mysigt loft typ. :)

Dagen efter var vi också ute med båten och hade massa kul.

Vid tre kjutsade dom hit mig och jag, Linnea och Annika har myst som in åt helvete och hyrt två filmer och solat och grejer.

Puss

midsommar?

Shit va de inte känns som midsommar alltså!

Men idag är det tydligen midsommar och då är det bara att hålla humöret uppe och se glad ut. :)
Jsg är skittrött och skulle bara vilja sova bort hela dagen, men jag ska ju faktiskt mysa med min lilla Daniel och hans släkt.
Pappa, Susse och Wille stack precis och Daniel skulle åka och köpa någonting i valbo så jag kunde inte åka med dom. Får bli tolv bussen då. Hoppas bussarna går som vanligt idag?

Ha en bra dag!
Jag och Alexandra brukar alltid bada på midsommrarna, får se hur det blir idag. Jag är badsugen! Hööhöhöh.

fast vid datan?

Vaknade för fem minuter sen av att datan stog på min mage och jag låg med händerna på tangeterna, när jag skulle ta bort datan vat även sladden helt inlindad runt mig. Jag är helt enkelt fast i datan. ;)

Ska iallafall duscha snart nu när ajg ändå är vaken och fixa mig lite sen skjutsar pappa mig till Daniel.


Ha en bra midsommarafton! :)

haahahah

Killen med kollen:

Jag: Ska jag ha typ linne och jeans imorn eller tunika?
Daniel: Det blir bra det, gumman.
Jag: Hahaha, vilken av dom?

Han har säkert ingen aning om vad en tunika ens är? :D

shopping med "j"

"J", det undrar ni allt vem de e va? ;)

Haha, nej jag är ingen Kissiebitch, Jennika är det hemliga Jet. ;)

Ja, jag har alltså varit och shoppat med Jennika idag, blev ett linne och ett par skor för mig och ett par skor för J. ;)
Tog även en fika också, alltid lika mys.

Sitter hemma hos mamma nu, hon och Jackan har precis åkt iväg till Sthlmsskärgård nu och jag ska därför hem till pappa och sova.
Imorn är det midsommar, ofta det känns som det? Jag ska iallafall till Vårvik med Daniel och "fira" där med hans släkt typ. Blir skönt, orkar inte festa och grejer.

hihi

Kolla va jag har gjort (a)


nuru

Nu ska ni få se vilken cool bild jag har gjort. ;)

Haha, det är seriöst de fulaste jag har sett.

grimbrud

Kolla va grym jag är!

Den där coola bilden har jag gjort av dom här tre:

Säg att jag e grym på photoshop (a)

(I)

Haha, juste.
Jag var och shoppade lite i förrgår, blev en jacka, två tshirtar och en keps.
Så har jag på mig en av tröjorna idag. Efter jag har tagit bussen till stan, stått och väntat på bussen på stna, tagit bussen hit och varit här typ en timme så säger Jennifer du har lappen kvar. Eller ja, det var inte själva lappen, men ni vet på jc's kläder så är det liksom storleken på en lapp på tröjans framsida. Och den hade jag gått runt med. Fyfan va vi garva!

(:

Sitter på sommarkursen nu med Jenffan, undra vart fan Mathilda är?
Vi har börjat lärt oss photoshop nu, grimt. ;)

Ska snart fika.
Puss

ny design

Hihi, Ida har hjälpt mig lite med bloggen igen.

Det är ju sommar nu och då tycker jag färg passar jävligt bra!

Va säger ni? Gillar ni designen, eller va den förre bättre?

Tack Ida

photoshop?

Idag tog jag hem datorn för första gången från sommarkursen.

Fick photoshop idag, så när jag öppna det märkte jag att jag har fan aldrig ens sett ps, haha. Hur fan gör man? Va ska man ändra på på en bild då?
Fattar naaaaaaaaaaaaaada.

man behöver verkligen en bästis

Helt seriöst, va fan hade jag gjort utan Linnea?
Hon är verkligen den bästa människa jag någonsin har träffat! Man kan säga samma saker till henne som man kan säga till ett träd i en skog där det inte har varit en människa på 30år, ni fattar? Hon håller käften. Enda skillnaden är väl att man får svar av Linnea. Och det är inga små fjuttsvar som bara håller med om va jag säger. Hon har världens bästa svar, tips och råd.

Den här tjejen är helt underbar och ja, jag vet inte va jag ska säga. Jag var bara tvungen att säga nånting för hon är så fucking underbar och får inte glömmas bort här i bloggen.


Du vet att du betyder absolut mest för mig och du är verkligen halva mig!
bra jävla många år sen

.

Det andra inlägget blev publicerat nu, varför vet jag inte.

Idag har jag iallafall varit hos Daniel efter kursen och sen var jag på stan ett tag med Linnea, Joss och Amanda.

Har precis ätit middag med mamma och Jakob. Ska snart in i duschen. Sen ska jag fan gå och lägga mig, har varit på dåligt humör hela dagen och jag tror det är dags att bara sova vidare till nästa dag så jag slipper mig själv.

jahapp

Har inte bloggat på hundra år ju..

Har iallafall varit med Daniel dom senaste dagarna och träffat Linnea en del också. Sitter på sommarkursen nu som jagockså har gjort den här veckan varje dag, hade turen att vara

:)

Idag har jag varit på John Bauer hela dagen, okej, nästan hela dagen, vi var på Komvux i början, med min trogne vän Mathilda.
Efter det gick jag Jennifer och Mathilda till jättemackan och käka.

Sitter hos Fanny nu och myser, innan jag går och lägger mig ska jag även ha träffat Daniel också. :)

Förresten, igår var jag med Daniel, mamma och Micke, skitmysigt. Vi åt varma mackor och maräng swiss.
Hihi.

Ha en bra dag gott folk!

packningsproblem

Ska jag ha med mig solbrillor, sommarskor och bikini eller dunjacka och massa sockor?

Jag har packat 14 strumpor och 1 bikini.
Är jag fel ute då?

nu e de mammivecka

Haha, jag hoppas ni kollar på Mia & Klara. Annars har ni verkligen missat något.

Jag håller på och plattarhåret, packar och lyssnar på musik. Skööönt.

Det blir två veckor hos mamma nu framöver, fan va skönt med lite lugn och ro och massa tid med mamsen! Hihi.

Ska gå sommarkurs dom här två veckorna också så det blir fett kul. Det är ju ändå dåligt väder så varför inte liksom.

Förövrigt så längtar jag efter Jennika som F-A-N! Men henne ska jag få träffa imorn, majsigt!

Nu ska jag packa till två veckor, herregud va de blir mycket och sen så kommer mamma och hämtar mig och senare drar jag till Daniel. Ska upp tidigt imorn så någon senkväll blir det ju inte.

Puss på er, ha en bra dag. Min började förjäääääävligt!

wrw

Blev en helkväll med William och William istället, Linnea fick förhinder och kunde ej komma..

Vi har haft huset för oss själva och håller nu på att baka kladdkaka, jag går runt i gårdagens smink och känner mig skitfräsh. När jag fick veta att Linnea inte skulle komma skrämde jag iväg två tjejer som var påväg hit till killarna för jag ville ha dom för mig själv. Hihi, Beckis e ivöl. ;)

Ska snart ta ut kladdiser som vi har gjort trippelsats på och sedan kolla på Solstorm, på tiden känner jag.

Hoppas ni har haft en bra kväll och ha även en fortsatt bra kväll. ;) hih

Puss på er!
Jag och William just nu:
Nej jag gör absolut ingen grimas, det är  är mitt finaste leende. :)

ännu en myskväll med bästis

Min prins har åkt till pappsen och kommer hem imorn och det floppa för Linnea och hennes dejt tydligen. Haha. ;)

Så hon kommer hit om en timme typ så ska vi mysa ikväll och kolla på solstorm som vi egentligen skulle se igår med som aldrig blev klar och så tänkte vi GÅ ner på stan och käka sen, asså bara donken typ, helt risiga. Skönt!

Ha en bra kväll

jordgubbar in my <3

Hade en jättemysig kväll igår med Linnea och övriga fammiljen Gåsberg. Vi kollade talang, åt jordgubbar, varma mackor och sånt där mys.

Sov länge idag också, asskönt. Linnea låg typ vid mina fötter och över hela resten av sängen vissa stunder av natten. Haha.

Nu har vi precis ätit frukost och idag har jag ingenting bestämt, eller jag och Mathilda sa lite snabbt att vi skulle träffas idag men det har nog båda glömt bort.
Linnea ska iallafall träffa en kille, HIHI! ;)

Jaja, puss på er.

flickan med guldskorna

Idag e jag flickan med guldskorna. :)


orka

Filmen går fett segt och det gör även tiden och jag med känns det som, så jag plattar håret och drar på mig lite mascara nu och drar till min lilla bästis.

Puss på er

linnea

Drar till Linnea snart, ska faktiskt cykla så duktig som jag är. Svänger förbi kvantum på vägen och käper gubbisar och chipsas. Hihi, vi blir bara hemma ikväll och myser.

Håller på att ladda ner Solstorm, om ni inte har sett den måste ni bara göra det, den är så sjukt grym, men det går iallafall sjukt segt, typ två timmar kvar på den så jag ska duscha och göra mig iordning ytterst lite så kanske jag timear in två timmar rätt exakt. ;)
Men egentligen vill jag bara ligga hemma i Linneas säng just nu, men jaja, jag är ju inte magisk och bara kan flyttas sådär. Inte magisk på det sätter iallafall. ;)
Haha, närå. Men se iallafall solstorm om ni inte har sett den.

(:

Daniel går hem nu och jag tänkte ringa Linnea.
Jag tänkte festa idag som alla andra med jag vet att jag bara gör saker jag inte borde, så därför låter jag bli. Jag är faktiskt inte så sugen heller.
Vill bara ligga hos Linnea med henne och Amanda och kolla på film och äta jordgubbar typ.

Jaja, ha en bra dag. här kommer bilder från skolavslutningen. Jag hade inte med mig kameran på kvällen så dom bilderna kan ni se på face och på Linneas blogg. :)

Puss på er.





Eehfan, jag orkar inte lägga in nå fler. Ni får kolla face istället, jag lägger in några där.


hihi

Har umgåts med Daniel hela dagen.
Han kallar mig för skithög och säger att jag luktar Harnäs. Hur tolkar man det? ;D
Haha, ne men han e söt..
Nu ska jag gå och duscha och han får vänta här, sen blir det film och sen sovdags.
Nu säger han att han är brun, dream on bitch. :)

<3

soooooommarlov

Men fyfan vilken härlig kväll igår!

Blev gävlestrand med mys folk och sen typ låååååång promenad ner på stan till max.
Berätta mer sen!

:)

Då var skolavslutningen avklarad och jag har tydligen sommarlov.

Är hos Linnea och vi har precis fikat och grejer. Ska byta om också till tights och en tjockare blus, orka barbent och kallklänning?

Ikväll blir vi iallafall hos Dannis. Det blir säkert mys. :)

Puss på er, ha en bra kväll.

sommar?

Skolavslutning om någon timme och det spööööregnar, sa det vara sommar när vi går hem. Eller vadå? Herregud, tack väderguden..

Jag och Linnea går iallafall runt med likadana morgonrockarnoch fixa och donar och lyssnar på fett bra musik. Riktigt mys! Har precis ätit god frukost och rakat benen.

Igår hade vi iallafall jättemysigt hos Amanda, huset blev jättefint!

Ha en bra dag och det nu går och njut av "sommmmmmarn". :D

Bästis

Jag är med min älskade bästis som vanligt, sitter hos henne. :)
Vi har ätit god middag både hos mig och hos henne ikväll, och tårta och grejer. Mys.

Sitter med turban på huve nu, har precis blekt utväxten och ska snart dra till Amanda och hennes helt underbara familj och kolla hurndom har fått det i huset.

Idag har vi myst i boulongern med skolan och typ fikat och shoppat och grejer. Solade också, fyfan va jobbigt det var!

Vi ska nog rulla iväg nu, kan man cykla med turban på huve? Kanske inte...

Min dag har varit bäst och det är mitt liv med, hoppas ni mår lika bra som jag!

dagens+ träffat min underbara mathilda igen, känns som att det var år och dar sen
dagens- saknar daniel..

skola med favoriter

Sitter med Linnea, Linnèa och Mia i Lindas rum utan Linda och laddar för kvällen med kaffe, godis och härligt umgänge. :)

Om ni kommer hit ikväll så stter jag och Mia i salong "Miss Sunhine" och gör hand massage och målar naglarna på folk typ. Skitpinsamt och super töntigt. 20 kronor kostar det iallafall. :)

Puss på er, ha en fortsatt bra dag.

Gårdagen var asmysig by the way, var först med Daniel och sen men Linnea och Michelle.


mysdag i think

Linnea kom hit för en stund sen, jag har duschat och klätt på mig. Nu ska vi cykla ner till stan i det härliga vädret.
Sen blir det skola vid fem.
Ha en bra dag!
Vi just nu, i love my Linneagirl!

we rock


(:

Igår vare mys!
Stan med mamma, mys med Linnea hos Linnea, hem till Amanda i Hille med Linnea, Churt Street med Linnea och åt, hem till Daniel, hem.

Snart kommer Daniel och ikväll ska jag till Linnea.

Grattis Frank!

amen hur snygga är vi då?


fortsättning




lördag

Då var det lördag igen då och jag har typ ångest, va fan är det med mig? Jag brukar fan aldrig ha ångest eller må dåligt. Men det blir väl så när jag har för mycket för mig.
Idag har jag liksom bestämt med Daniel att jag ska vara med honom på dagen, jag har bestämt med Linnèa (med flärp) att jag ska vara med henne på dagen och festa med dom på kvällen och bla bla bla bla bla, jag dubbel bokar och jag orkar inte med mig själv ibland.

Så nu ska jag duscha och fixa mig och sen ska jag dra till det stället där jag trivs bäst! Hos min andrafamilj (familjen Gåsberg), där vankas det en hel dag med min underbara Linnea och sen kommer Amanda och Michelle också. Fan va mys!

Jag ska få Linnea att göra ett videoinlägg med mig också. Hihi.

Vi hörs senare idag.
Här kommer gårdagens bilder:

tanter? ja man undrar ju

Vi har precis haft en trevlig fredag kväll med filmer, godis, ritning och en mysig pratstund på balkongen.
Men nu kommer det värsta: Jag har precis lagt rullar i hela Linnèas hår, nu står hon med fönen och torkar det. Herregud.
Jag ska dra hem om någon timme, ska gå utan batteri på mobilen, så mamma kommer och möter mig. Tur det.. :)
Dagens bilder kommer ikväll.
Puss på er och ha en fortsatt trevlig kväll.

Nu ska jag föna håret på Linnèa som står och skriker och svär. Hahahaha, flickan utan tålamod.

fredagsmys med linnèa med flärpen

Kom precis hit till Linnèa efter vi har vart och käkat tacos hos mamsen och hanlat lite godis. :)
Nu har vi två underbara filmer att se fram emot, sanning eller konstekves och i taket lyser stjärnora. Usch, va mysigt vi ska ha. :)

Ha en trevlig kväll allihopa. :)

ojoojj

Nu ropar duschen på mig och boken med, va ska jag göra?
;D


dagen och gårdagens bilder


Mysdag

Jag och Mia hade visst fel, vi började nio..

Var i skolan och mös, jag gjorde hand massage på Mia och Linnea som är ledig kom ner till oss.
Drog och åt pizza och massa gott på lunchen och sen tillbaka för att bara mysa med världens underbaraste lärare.

Efter skolan drog jag och Linnea hit, har bara nördat vårat spel heeeeeeeeeela dagen. Vi är så sjukt inne i det!

Fyfan va jag inte är avundsjuk på Josse, nejnej? Hon ligger säkert på någon skön strand där borta nu.

Jaja, håller på och lägger in bilderna från igår och idag nu. Tänkte slänga upp dom i ett inlägg snart och sen gå och duscha och efter det börja läsa en bok som jag har lånat (Addad på nätet), den ska tydligen hanla om "Alexandramannen" om du vet vem det är? Ska bli kul att läsa, hoppas den är bra.
Jag älskar att läsa när jag väl hittar bra böcker. :)

Puss på er. Sov så gott så hörs vi imorn.

Idag får ingen se mig


Usch

Jag hatar att gå upp på mornarna!

Vaknade iallafall för en stund sen, har hunnit tvättat ansiktet och smörjt in, borstat tänderna, haft på ett lagen överlack på naglarna, satt upp håret i en bulle på huve, klätt på mig och hämtat tvätt och häng upp och vikt ihop och lagt i byråerna.

Jag städe för någon dag sedan och nu har jag bestämt mig för att jag ska ha fint i mitt rum. Mitt rum är inte klart på långa vägar, men idag kommer tv'n upp på väggen iallafall och sen får jag fixa en stor del av det andra själv kan jag nästan tycka, det är ju trots allt mitt rum, jag kan inte vara så jävla bortskämd jämt.

Det regnar som fan, men hallå, jag är Beckis, jag bryr mig inte. ;)
Haha.

Jaja, nu ska jag gå upp och kolla om vi har någonting gott jag kan stoppa i magen, jag har aldrig ätit en frukost sen jag flyttade hit, jag hatar frukost, men jag har faktiskt tjugo minuter på mig innan bussen går.

Puss på er, ha en jättebra dag, jag känner på mig att min kommer vara grym! (Trots att det svider som faaaaaan i mina ögon) Glasögonen får fan åka på idag..

:)

Dagen i skolan var jättemysig och ägnade mest tid med Mia.
Fanny är i Frankike.

Efter skolan gick jag till Linnea, där Linnea och Amanda var, Jossan kom efter ett tag också. Satt ute hos Linnea och bara pratade och myste.
Sen tog jag bussen till Daniel och vi gick till mig. Hahhaha, snacka om att ingen av oss hittar i Villastan. Usch, vi var helt vilse.

Sen kom vi hem hit och har bara chillat, asskönt. Vi har nördat ihjäl oss på ett spel som Daniel är totalt king på och Linnea tydlige också är en jäkel på. Jag började spela det igår med dom två med idag har jag nördat hela kvällen sen Daniel gick, skitkul ju och jag förstår folk som är spelberoende.

Nu tänkte jag gå och duscha och sen gå och lägga mig. Gud va skönt.

Jag och Mia har inte fattat när vi börjar imorn så vi har bestämt oss för att vi kommer tio. Lika bra det. ;)
Orkar inte hämta kameran och lägga in dagens bilder.

MysLinda

Sitter hos Linda nu på skolan med Mia och gör naglar. Tänk att man kommer till skolan och lägger fram handen och får naglarna skitsnygga utan att röra ett finger, bara betala för det. Nice, säger jag. :)
Hon är knappt halvklar med mina naglar och vi har suttit sen tio i morse.

 
Efter skolan ska jag hem och så kommer Daniel till mig.

Jaja, ha en bra dag. Puss på er. :)

Besöksrekord

Like it!

?

Asså helt seriöst, idag har jag nästan besöks rekord. Även fast jasg knappt bloggar, för att det suger att blogga. Men jag blir så jävla irreterad, trots det här antalet läsare kommer det in typ två kommentarer om dagen. Fan va tråkiga ni är.. Kom igen nu! Kommentera.

Daniels fot, Beckis och Linnea


:*

Sitter i sängen, Daniel är uppe och sätter på sig skorna och Linnea åkte hem för ett tag sen.
Mysig kväll, med mycket trötta folk. Hahaha.. :)

Jaja, idag har jag fan tänkt att gå och lägga mig tidigt. Ska gå och duscha nu sen drar jag miig ner i sängen. :)
Puss på er. Sov så gott och glöm inte att läsa Linneas blogg.
linneaaag.blogg.se

(:

Jag ligger och väntar på Daniel och Linnea, inte skitkul. Så jag slänger upp en lista, inte heller skitkul. ;) haha
Jag just nu.

SKULLE DU HELLRE :

1. pierca näsan än tungan ? - har i tungan
2. Vara seriös än rolig ? - beror på
3. dricka röd eller grön mjölk ? - grön
4. brinna upp eller drunkna ? - brinna upp
5. umgås med dina fiender eller föreldrar ? föräldrar
SVARA ÄRLIT :ja

1. är du kär i nån ? - inte kär
2. sol eller måne ? - sol
3. vinter eller höst ? - höst
4. vänster eller höger ? - vänster
5. solit eller regn ? - beror på
6. vaniljglass eller chokladglass ? - lätt vaniljglass

OM DIG :

1. hur mkt är klockan just nu ? - inte för att det har med mig att göra, men 16.38
2. fullständiga namn ? - rebecka kristina renfjäll
3. Vart vill du bo ? - en trea på söder med linnea
 4. hur många barn vill du ha ?- ett eller tre, inte två
5. vill du gifta dig ? - det är så sjukt onödigt, men kul att vara brud, så JA
6. rullar du spagetti eller skär du den ? - olika tror jag
7. har du ätit sushi ? - jaaa, love it
8. lyssnar du på nu ? - min skällande hund och whatcha think about that
9. hur många olika sorters flingor har du i köksskåpet ? - ofta jag bryr mig?
10. humör ? - trött

HAR DU.... DE SENASTE 24 TIMMARNA :

1. kysst någon ? - nej
2. sjungit ? - ja
3. blivit kramad ? - yes
4. känt dig fånig ? - alltid ;D
5. saknat någon ? - jag saknar amanda
6. dansat galet ? - inte galet, men sammydans
7. klippt håret ? - nope
8. gråtit ? - nix
9. ljugit ? - vitlögn
10. blivit kysst? - nej

GREJER :

1. har du någonsin blivit jagad av polisen ? - ja
2. har du en hund ? - yäpp
3. sover du helst sj eller med någon ? -  with somebody
4. tror du på spöken ? - vem gör inte?

:)

Vädret var sådär idag, men i morse när jag satt och väntade på bussen kom jag på att vädret faktiskt inte påverkar mig. Kom också på att jag tyckte att jag själv var lite konstig. Men egentligen, ofta jag bryr mig om det kommer vatten från himlen? Isåfall tycker jag att det är jobbigare att ha stekande sol i ögonen en hel dag utan vatten..
Okej, om man vill vara fin och så, då kan ju regnet pajja rätt mycket..
Jaja.
Imorse somnade jag om efter klockan ringde, och det var jätteskönt. Sen skällde hunden som fan så jag vaknade. Tack Bob. :)

Sen drog jag till skolan i helt tårkiga kläder och bulle på huvet.

Det var jättemysigt i skolan, skit god mat och så vann vi en sak som vi gjorde på skolan igår, så jag, Julia och Jen fick fika, Mathilda var också med i vårat lag, men var inte i skolan idag. Dummer..  :(

Kom precis precis hem. Daniel hade väl tänkt att komma snart och sen kommer Linnea också.
Myspys. :)

Ha en fortsatt bra dag, gott folk. ;)

.

Jääääättemysig dag i skolan idag. Sol som in åt helvete och massa mys med alla homeis. (H)

Blev getingstucken när jag satt och slog ganstahDanne så jag blev helt yr och grejer och lärarna tyckte jag såg blek ut och så så pappa kom och hämtade mig. Så skjutsade han mig till Daniel. :)

Vi har typ nörda cs och andra tönt dataspel som nå jävla idioter. Hahaha. Fyfan va härligt väder det har varit idag!

Här kommer lite bilder från idag..

.

Jag vaknade för ett bra tag sen, kör på osminkad idag så man får lite färg. Fan ser ut som ett spöke.
Har till och med shorts idag för första gången i år. Hihi.
Ha en bra dag.
Här är jag just nu.

RSS 2.0