steeeeeenskär here we come!

Jag och Linnea e påväg till Stenskär, tog en liten mellanlandning hos Häääääääsie. :)
PussJag älskar dig

taaaaaaaaaagga

Stan med Jennika och Fanny idag, asmys. Blev mest m&b bara. :)
Åkte hem och åt och sen stack jag till Linnea där även Gabbe var, den första timmen satt jag bara med öppen mun och skrattade för jag tyckte allt var så jävla konstigt. Men sen kom det lite vett från munnen på mig iallafall, hoppas jag?

Aja, nu har jag färgat håret, duschat, hårinpackning, rakat benen och andra ställen, smårjt in mig, borstat tänder och hår, ja ni vet sånt där. Packat har jag också gjort. Pratat i telefon med Alekzhandra och Linnea och taggat som faaaan!

Imorn kommer Annika och Linnea hit halv tio och hämtar mig, så åker vi till Hans och umgås med han typ två timmar för att sen åka till Skutskär där Ingela och Mimmi hämtar oss och kör oss till Stenkär. Så jävla pepp är jag!

Men nu ska jag fan sova.
Puss på er


.


jennika och fanny

Håller på och fixa mig nu, sen ska jag träffa Fanny så ska vi tralla ner på stan och träffa Jennika. Kul att träffa henne, som fan!

Igår stack ju jag Tom och Hans till Linnea och Amanda och sen cyklade jag och Hans med Tom en bit och sen tog vi en cigg med Fanny. Mys. :)

@linnea

Sitter hos Linnea nu med Amanda, Hans, Tom och såklart Linnea. :) mys de!

Och dig älskar ajg mest av allt och det vet du..

:)

Var med Hans, sen kom Linnea hit och vi tre var ute på äventyr på kvällen och sen sov Linnea här. :)
Åkte till bårlänge imorse med mamma, Micke, Jakob, Mathilda och Amanda och badade och sen påvägen hem stakc vi till 157. Kom typ hem för en halvtimme sen och nu e Hans här, tror vi ska dra till Linnea snart och vara med henne och Amanda eller så stannar vi här. :)



Puss

"beeeeeeeeckis"

Nu ropar duschen så jag är väl tvungen att springa dit.
Men först: en cigg

.

Vaknade för två minuter sen, sitter helt döööööööd och halvsover.

Spela minigol och åt på helt enkelt igår med pappa och Jakob och sen kom Hans hit. Myskväll.

Puss


.

Vaknade för två minuter sen, sitter helt döööööööd och halvsover.

Spela minigol och åt på helt enkelt igår med pappa och Jakob och sen kom Hans hit. Myskväll.

Puss


haha

Nu somnade Linnea ändå

trööööööööööööött?

Var med Hans igår och sen på kvällen kom Linnea hit så cyklade jag och hon till henne och Hans stack och mötte Robert typ.
Jag och Linnea satt hos henne och kolla tv och fnittra och sen kom Hans vid ett. Vi var ute och gick och kolla tv och shit .
Jaaaaaaaaaa, jag kan inte blogga för jag är inte på blogghumör.
Men de jag vill komma till är iallafall att vi inte har sovit på hela natten och inte hela dagen heller, så det känns heeeeeelt konstigt. Jag och Linnea började fixa oss vid fem imorse och drog till stan vid elva. Usch va konstigt de känns.
Jag har inte sovit en blund, Linnea blundade och såg ut att sova med hon nekar som fan. Och Hans la sig och sov nån timme idag.

Jaja, om nån timme kommer pappa hit och hämtar mig och Jakob så ska vi tre tydligen ut och äta och spela minigolf, de blir mys de. Efter de ska jag nog leka med Hans. :)

Puss


:@

Fyfan va arg jag blev när mamma berättade för mig när jag vaknade att det hade varit en postsnubbe som var ute i morse och hade sett två barn på 2 och 3 år yra runt här på brynäs helt själva vid typ fyra tiden. Han ringde polisen och självklart hittar polisen henne aspackad i deras lägenhet. Fyfan! Där blev hon av med vårdnaden om dom, hoppas jag!

parteeeeeeeeey

Skönaste kvällen igår!
Drog till Fanny vid sju kasnke, vi fixade oss lite, lite (jag hade knappt nå smink igår)(hahahaha ofta de va nån som brydde sig) sen tog vi bussen till Bomhus och köpte dricka. Drog sen till Fanny igen för att de kändes för tidigt att komma på fest åtta liksom. Så vi tog typ nio bussen till stan, sen gick vi till Time och köpte lite energiedryck och sen tog vi tian till Sätra. Det visade sig inte vara någon vidare fest så de va skitsamma när vi kom. Men jaja, vi dansade som fan och spela kort med pokerprofs och jag trollade med kort inför fulla killar och dom fattade naaaada.

Drog därifrån med typ fem över ett bussen, observare att jag skulle var hemma ett.

Gick från bussen och mötte Hans. Så gick vi till villastan på nån fest han va på. Och mammma ringde när vi var på väg dit, jag ba: vi är på väg hem. Och hon ba: va bra, då kommer ni snart då. :) Men mamma, tro inte att jag ljög för dig då. För jag tänkte faktiskt gå hem bara ta en liten omväg för att jag hade suttit i regnet i Sätra och var nästintill osminkad så inte fan ville jag komma in där. Men vi gick dit iallafall och det var röj som fan. Jag och Robert dansade häckarna av oss och jag och Hänsieboy hoppa på en DYNGsur studsmatta.

Direkt vi gick in sa jag till Hans: jag måste gå när mamma ringer. Han ba: men du kan åka med oss hem, jag drar när du drar. Jag kände mig äkta jobbig men jag gick med på de. Jag ba: men dra inte hem vi tre då typ? För mamma trodde ju att jag var påväg hem. Han ba: nejnej, jag tänkte inte vara kvar så länge. Det slutade med att jag och Hans gick därifrån vid tre, efter oss kom Robert, Tom och Kevin och vid solängen skiljdes vi från gräbbsen..

Träffade en fucking taxi snubbe på vägen och poliser frågade oss om vi hade sett en kille yra runt med en blå tröja på huvet? Hahah.

När vi var framme vid mig kom vi på att vi ville gå mer, så vi gick typ till alderholmen, fast på brynässidan och satt oss vid vattnet. Mys.

Kom hem halv sex och vaknade halv två.

Jag skulle hem ett.

Jag är bakis och trött som ett djur och jag drack typ iiiingenting igår och jag brukar aaaaldrig vara bakis.

Hoppas ni inte har läst ner hit för det är helt fucking onödigt, hhaha.

Idag ska jag iallafall träffa Hans och inatt sover jag hos Linnea. :)
Puss på er.

Här får ni lite bilder från Kerstins hus som jag är heeeeelt jävla kär i!










(Y)

Sitter hos nån kille i sätra nu, mysssss. Killarna är och handlar och jag sitteruppe och är DJ!
Nu saknas bara bartender ;) Kom hit Hans. HaahHAHA

Puss

.

Vaknade precis. Astrött e jag, Hans stack härifrån  fyra i morse och jag somnade inte förens fem, halv sex.

Nu ska jag duscha och små fixa mig lite och ikväll blir det parey med Fanny som jag har saknar som fan!
Hihi.

<3

.

Drog till Jenka igår vid typ åtta och blev kvar där typ två timmar, riktigt mys! Sen drog vi ner på stan och yra. Tog sista bussen hem, för gå på brynäs mitt i natten själv är inget jag föredrar.

Ikväll ska jag leka med Linnea som kommer hem vid typ åtta. Om Hans kommer hem idag ska jag också träffa honom. :)

Snart ska mamma till Mathilda och hämta min väska från igår som jag har hela mitt liv i så jag kan starta min dag.
Förresten så ska jag och mamma göra tårta idag, för som alla vet så är tårta godast dagen efter och det är imorgon det är dags för tårtätning så varför inte göra den idag? :)


(:

Sitter hos Mathilda nu, Alexandra sov hos mig inatt och igår kväll var Kangas och Hans och hälsade på hos mig och på dagen var vi på stan och shoppa en massa och åt. Idag har vi varit på brämmen och ja, nu sitter jag hos Mathilda och lyssnar på musik och sen tänkte vi kolla lite på sommarkväll.

Förövrigt så saknar jag Linnea och Hans som inte e i Gävle. :(

Puss på er, ha en trevlig kväll ch hör av er!

.

Har föresten suttit och kollat lite bloggar. 
Linnea har lagt in ett kul inlägg om Skåne. Det gillar vi. :) linneaaag.blogg.se

Och Alekzhandra har världens bästa blogg. Hon skriver så jävla bra. Börja läs hennes! alekzhandra.blogg.se

(Y)

Såg att statistiken har börjat gå upp lite igen efter det att jag skrev att jag inte ska blogga.
Det är ju kul men jag bryr mig inte så mycket just nu, jag ska blogga som fan när vanliga livet börjat igen. :)

Igår var jag iallafall med Linnea, hon kom cyklande till mig helt svettig och med mina favorit chips i handen, bästa jävla unge!
Vi var i bomhus hos Amanda, som inte var hemma. Men vi var där ett tag med hennes föräldrar (min andra familj typ).
Sen åkte vi hit till mamma, så nu ska jag vara här två veckor. Ska bli skönt som fan att inte bli väckt varje morgon av en jävla hund som skäller och slippa min jävla storebror som jag skulle kunna spy på.

Sen åkte Linnea ner på stan för att käka med familjen hennes, hon har tydligen en familjevecka nu. Haha, så nu sitter dom i bilen påväg till Sundsvall, dom ska hälsa på släkt och bo på hotell typ. :)

Vid nio kom Hans hit, vi kolla typ på Lotta på Liseberg och Beck och sen nå annat konstig. Vid två gick han hem. Vi hade kul. ;)

När han gick ringde Alekzhandra mig och vi tog två varsina cigg och gick ut på varsina balkonger och snackade ett bra tag. Alekzhandra är den bästa av mina kompisar på att prata i telefon. Jag älskar verkligen att prata i telefon med henne!

Om vi ska snacka lite nutid så vaknade jag för en halv timme kanske, ska duscha och fixa mig nu och sedan får vi se om jag går till Alekzhandra eller om vi ses på stan. Vi ska iallafall ner på stan idag, båda vill köpa massa saker och båda har mycket pengar just nu (hihi love it) men vi känner att vi inte ska älgga ut det nu på kläder och sånt skit. Det ska vara till nöje, det är ju för fan sommar, kläder har man så det räcker. Även om det inte känns som det.

Nej fan, nu ska jag hoppa in i duschen.

Och i mitt huvud finns bara steeeeeeenskär vecka 31! och självklart han. :)

.

Haha, pappa kom in för en stund sen och blev helt till sig. Jag har typ aldrig sett honom sådär orolig och typ rädd.
Jag var typ svart under ena ögat.
Pappa: Vad fan har du gjort? 
Jag: Vadå?
Pappa: Vad har hänt under ditt öga, Rebecka?
Jag: Säg inte att det syns?
Pappa: Att vad inte syns? Vad är det som har hänt?
Jag: Men jag blev bara lite slagen igår, det är lugnt. Jag får skylla mig själv, de var jag som var kaxig.
Pappa: Men för i helvete, älskling.
Jag: Du fattar att jag driver va? Vet du va mascara är?

:)

Hade en aschill vecka i Skåne och med Linnea var det über mysigt.

Åkte sjutimmar igår och satt i bilkö typ två i Sthlm.
När vi kom hem drog vi till Kangas där Hans också var och kolla på lite filmer och promenera och grejer.

Idag ska jag leka med Hans och så måste jag även träffa Linnea en stund för hon drar till Sundsvall imorn och blir där två nätter.

Imorn ska jag vara med Alekzhandra som jag har saknat så mycket och på onsdag drar vi till Brämmen.
På fredag ska även jag och Alekzhandra äta tårta och sånt hos oss med våra familjer för vi har namnsdag och sen ska vi till Stenssons och typ fika där också, haha.

Jakob kom in nyss och jag ba: meeeeeen knacka för i heeeelvete. Och han ba: Men jag ska bara komma med frukost på sängen.
SÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖTIS!

SOOOOOOOMMAR

Kom precis hem från Linneas stuga, igår var vi på Limön med Eddie.
Ska packa nu och imorgonbitti åker vi till Skåne, på torsdagnatt kommer Linnea dit.
Bilder från mitt liv finns på Facebook.

yeaaaaaaaaaaaaaaah

Åker till Skåne på söndag kväll eller måndag morgon, inte riktigt bestämt.
Och på tisdag åker Linnea till Sthlm med sin släkt typ, sen på torsdag kommer hon med tåget till Skåne och bor med oss! Sen blir vi där till söndag. Fyfan va underbart!
Har hyrt bil och stuga där borta, ska bli skönt.

Varför är jag inte festsugen?

.

Skönt att man börjar få tillbaka liiite besökare iallafall.

Linnea stack för en stund sen och jag har precis duschat och gjort inpackning och grejer, snacka om att det behövs.
Tänkte först gå på Brüno ikväll med Robert och Hans, men nu kom pappa in och frågade om jag skulle med dom på den ikväll. Så varför inte, så sällan jag hittar på nånting med familjen, så idag blir det att bara ta det lugnt på dagen, vädret liksom. Och sen ikväll blir det bio med familjen och sen hem.

Eller varför inte göra nå kul efter bion? Hör av er om ni vill leka då. :)

godnatt

Vi har haft en asmysig kväll med min familj och så. Har asroliga planer som vi har suttit och taggat med pappa och Sussen.

Vi ska sova nu och som vanligt ligger Linnea typ på mig och har somnat först.

Hahah igår bara skrattade hon och sa: Snart kan du göra en kategori som heter Linnea sover.
Hon har rätt.
Här ligger min lilla älskling. Just nu har hon typ handen mellan mina ben,


.

Jag saknar min bästavän som jag träffade senast inatt vid typ tolv och som kommer hit om bara någon timme. Du e bääääääääääääst, Linnet.

Idag ska vi bara ligga inne och kolla på film, fyfan va skönt. Vädret är skit!

Jag är assugen på chips och sånt mys, bara fetta på som fan. Men man får inte glömma att det är sommar och man visar sig till stor del mest i bikini eller tajta tröjor/linnen. Så vi får se hur vi gör, haha. ;)

Jag får damp på krysset också, för dom har mina ääääääääälsklingchips som bara finns på jävlit få affärer här i Gävle. Så ska dom ha det, hur fan är det tänkt att jag ska motstå de?

.

Har varit hos Phillipe ikväll med Linnea och Stefan, ligger nu i sängen och nattgaggar med folk på msn. Nattgagg on msn is tha shit bitch.
Snart kommer Robert och Hans hit, det behövs, JAG ÄR PIGG!

morgonpigg brud

Klockan är strax över fem och jag ligger kvar i sängen sen jag vaknade imorse.
Tänkte om jag kanske skulle gå upp och ta mig ett bad, det har jag inte gjort på huuuuuuuuundra år, och raka bena och göra mig fräsh och sedan fixa till mig.
Ikväll blir det antingen sommarkväll eller Vallback. :)

,

Har varit vaken i över en timme, kan verkligen inte sova, men Linnea ligger här bredvid så söt så söt. :)

Kom hem fyra inatt efter en jääävlit hädelserik natt kan jag säga, men ska jag nog inte säga.
Puss,
Här ligger vi nu. :)


.

Det känns inte lika lätt att blogga nu när jag har skrivit inlägget om att jag inte kommer blogga, då det känns som att jag måste skriva något intressant om jag nu ska skriva..

Men nu ska jag blogga iallafall för att jag känner för det.

Mitt liv leker och jag bara älskar det!

Min bästis Linnea är påväg hit och jag tror jag ska tvinga med henne till Valbo och shoppa en massa och äta god mat, jag behöver shopping!

Ikväll var det tänkt att vi, med mycket andra folk också, skulle dra till Victoriasjön och grilla, bada och dricka typ. Men det känns inte riktigt som att vädret tillåter. Så vi skiter nog i det. Får se om vi gör nånting med alla ändå, men det har jag
svårt att tro att jag orkar. Jag är astrött och vill bara njuta av tiden med Linnea.

Jag och Linnea har umgåts i fem dagar i rad och vi har öven räknat ut att vi ska vara med varandra sju dagar i rad, då vi åker till Linneas stuga imorgon och stannas två nätter.
Att vi aldrig tröttnar på varandra är rätt självklart, vi har så otroligt kul tillsammans och märker direkt hur den andra vill ha det, är Linnea trött lägger jag mig bredvid henne och snackar eller bara vilar, eller så går jag ner till Annika och Frank och umgås med dom.

Jaja, jag har iallafall varit på Stenskär en vecka med Alexandra, Annica, Adrian, Mamma och Jakob. Stenskär är verkligen mitt favoritställe här på gjorden.
Förövrigt så ska vi dit vecka 31 igen. Jag, Alexandra, Linnea och Mimmi. Vi kommer vara där typ torsdag till söndag själva och bara mysa mysa och mysa.

Nej, hörni. Jag ligger kvar i sängen sen jag vaknade med avbrott med en dusch på tjugo minuter. Dags att fixa sig lite.

Ha en bra dag, eller ett bra sommarlov kasnke jag ska säga. Får se när jag uppdaterar nästa gång.
:*

pics

JAG ÄLSKAR SOMMARN!

sommar!

Jag säger som Linnea, på somarn har man faktiskt inte tid att blogga. Kom precis hem från Stenskär snart kommer Linnea och ikväll blire fest ute i Engeltofta.
Mys.

Jag uppdaterar när jag vill nu på somarn och jag tror inte det blir värst ofta.

RSS 2.0